Al 12-lea pumn de noroi in mufa. ever.

As fi zis prima muie da e vorba de o varsta la care nu stiam de asa ceva.

Imi amintesc ca si cum ar fi ieri. Era vara lui 2003, iunie mai exact, si io eram un pustan ce aduna chistoace de tigari de langa crajmă pe care le fumam mai tarziu catarat prin sălciile din preajma sau in brazii din padure.

Cand nu faceam d-astea si nici nu construiam case in copaci din araci de fasole si cuie furate din gardurile minunatilor sateni cultivatori de varza si morcovi( leguminoase pe care le furam dupa ce luam cuiele) o ardeam cuceritor. Eram ala mai retras, misterios in ochii lor timid in capu meu, da la care trageau tipele  fetitele. Evident, ajutat de ceva inteligenta si aratare.

Dupa ce anii anteriori am avut o fetita printre partenerii de joaca, fetita aia a inceput sa devina fata si io baiat si am inceput sa umblu tot mai tare dupa ea. Evident ca atunci, eram mai retarzi si nu stateam in casa deloc, eram pe afara non stop si in 8 din 5 cazuri seara jucam prostia aia de flori, fete si baieti (cu variatiile ei zonale). Provocarea pe care si-o dorea fiecare cel mai tare era sa pupe o tipa. Toti fiind niste, goriloi cimpanzei disperati de hormoni.

Ei bine, io am avut noroc, am primit provocarea aia fix dupa ce s-a inserat si babele de la colt nu mai gineau ce faceam noi ascunsi in poarta unui consatean (probabil cultivator de leguminoase). Tensiune maxima, bale care se loveau neinduplecat de maneca mea, transpiratii de partea amandurora, pregatire si cand sa se intampla….nimic. A renuntat. Mi-am luat plasa. Nu asta e muia pumnu de noroi.

Peste cateva zile fata inspecta dantura unui alt individ de parca viata lor depindea de asta.

In seara asta am trecut pe langa ala, are acceasi mufa de prost. Si io am acceasi ura cara imi strangea pumnii in seara aia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s