Rezultate recensamant pe intelesu meu

“Maghiarii şi romii reprezintă cele mai numeroase minorităţi etnice din România, reprezentând 6,5 şi, respectiv, 3,2% din populaţia stabilă a României, conform rezultatelor provizorii ale recensământului din 2011”

Asta inseamna ca din toata populatia 9.7% is tigani? Ce tiganie!

Am fost rau acu, foarte rau. na na peste manutza.

 

11 thoughts on “Rezultate recensamant pe intelesu meu

  1. Stai chill, ca nu se declara toti, au posibilitatea sa isi declare etnia si , normal, o aleg pe cea romaneasca. Eu aveam de gand sa ma trec klingonian sau strumf la recensamant, dar cica e ilegal sa dai date false. Daca e ilegal sa dai date false, atunci tuciuriii (asta e rasism!) de ce se declara de neam daco-roman, cand pe stramosii lor ii chema Kootraphali Raj Mambutra Romeo Hauraru’ ?!

    1. vezi, esti ca mine, n-ai inteles nimic. Ei is romi, is parte din noi, ca splina. Chiar daca splina te doare cand ti-e lumea mai draga, chiar daca nu are vreun sens si face mai mult rau decat bine tre sa o porti. Si daca se rupe si ajung in sange niste bucatiti mici de splina o sa creasca multe multe spline peste tot ( am vazut io in doctor House 😛 )
      Romanu e frate cu tiganu, sau cu codru? Cu tiganu, ca pe codru l-au furat tuciurii. Tuciuri care nu is aceeasi chestie cu tiganii, tigani care nu-s acceasi chestie cu romii.
      Mortii lor.

  2. in afara de partea consistenta a romanilor care nu-s tigani, restu is tigani pentru mine. tigani in sensu peiorativ, al comportamentului, al gandirii, al tupeului jegos pe care il au.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s