Alcool cu reteta

Daca iei statisticile cu numarul de morti de pe urma alcoolului si numarul de morti din cauza diferitelor droguri(extasy ,heroina, morfina, amfetamina, ….) alcoolu “castiga” detasat. Deci, dupa un silogism simplu, alcoolu ar trebui scos in afara legii. Nu o sa se intample, la fel cum baietii astia nu or sa poata interzice etnobotanicele, pentru ca si tutunul e in acea categorie. 🙂

Bun, deci alcoolu nu se poate interzice dar macar se poate limita accesul la alte substante sintetizate de om care iti fac o gaura in stomac, ficat si in cimitir.

Ma gandesc la Xanax (alprazolam), Valium/diazepam, ketamina sau pur si simplu siropul de tuse. Eu, daca sunt mai slab prins in balamale, vreau sa ma integrez intr-un grup de dezechilibrati emotional si berea la PET deja e un lucru banal asa cum e si spice-ul pot face rost in maxim (maxim am zis!) 2 zile de cateva pastile de xanax care sa-mi ajute integrarea in acel stol de papagali. Bineinteles ca de pe net, pentru ca nimeni nu se sesizeaza cand vine vorba de anunturi postate online care vand orice gasesti intr-o farmacie ‘posh’.

Nenea gabor de la nush ce serviciu antidrog ce pula mea faci toata ziua? Nu dai un search simplu pe net gen “vand xanax” si cauti sursa?  Cand a venit vorba de saitu cannabis-thc.com s-au sculat toti aia cu tabla pe umar si au aparut voiosi la tv molfaind vorbe fara sens cum ca au inchis o comunitate de ‘drogati’ mai repede decat face Asafa Powell suta de metri.

Acum cand vedeti pe cocalari.com reclame explicite la Xanax, Valium, Ativan de ce nu luati nici o masura? Vi se pare normal ca niste droguri extrem de puternice si care pot fi cumparate doar cu reteta de la psihopupu sa fie mediatizate pe un sait al carui medie de varsta se invarte in jurul a 15-16 ani?

Astept reactii, subiectu nu s-a inchis.

4 thoughts on “Alcool cu reteta

  1. Eea o întrebare care mă frământă şi pe mine. Dăm cu interdicţii peste tot la fumători. Scumpim în neştire ţigările. Pentru că, de-acord, fumatul este dăunător. Dar …
    Banii pe care un fumător îi dă pentru un pachet de ţigări şi, urmarea e că tuşeşte ceva mai tare decât fără ele, sunt suficienţi să cumperi atâta băutură încât să devii disponibil de a trage nevestei şi copiilor o bătută bună, să dai casetofonul suficient de tare ca să audă şi vecinii, să împulăi eventalul miliţian care ar îndrăzni să te deranjeze, … Pentru că aceste acţiuni nu tulbură liniştea publică, nu sunt ieşite din tipar!?

    1. Zamfir, pe aici se cam dau amenzi pentru tulburarea linistii publice, multe si dese. La tigari e ca la benzina treaba, se scumpesc ca oricum lumea o continue sa cumpere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s