Foie gras

Io-s gâsca si Orange e fermieru franțuz care ma îndoapă.

” Stimate domnule Zerocratu,

Raspund sesizarii privind renuntarea la mesajele promotionale primite pe cartela SIM PrePay cu numarul 074chichichan.

Serviciul PrePay este conceput pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor. Cu toate acestea, ca orice produs sau serviciu, are anumite reguli de functionare, cu care clientii sunt implicit de acord in momentul utilizarii serviciului. Conform termeni si conditii generale pentru utilizarea serviciilor PrePay, paragraful 1.10 (1) “Prin folosirea Serviciilor PrePay, Clientul PrePay este de acord sa beneficieze de actiuni de promovare a serviciilor/facilitatilor oferite si/sau prin intermediul Orange Romania prin marketing direct.”

Clientii au posibilitatea de a solicita renuntarea la mesajele promotionale, fie prin mesaj gratuit, cu textul „RENUNT”, la numarul 367, fie prin apel la Serviciul Clienti PrePay 444.

De asemenea, puteti solicita renuntarea la mesajele primite de la 123 la numarul 280 sau puteti trimite un sms cu textul ,,stop” la numarul 100.

In speranta ca informatiile oferite va sunt de ajutor, ramanem la dispozitia dumneavoastra prin intermediul sectiunii « Contactati-ne » de pe pagina noastra http://www.orange.ro, din aplicatia « Contul meu » sau prin intermediul Serviciului Clienti.

Cu stima,

Maricica Negpăros
Problem Solving Dorel
Orange Romania
http://www.orange.ro

Unele date au fost modificate cu scopu de a ma rade, altele nu.

4 thoughts on “Foie gras

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s