n-aveț frică

-Ce faci? -hehe, n-ai sa ghicesti nici in o mie de ani. -Te joci? -Nup.

Se pare ca scriu, fraierică.

Bat in tastele astea din doua motive, ca sa vezi cum mere universul. 1-Nu avem curent pentru ca bag de seama s-a emotionat un transformator ceva si a facut clabuci acu vreo 6 ore si baietii nu se sinchisesc sa il repare mai repede si 2. se pare ca inca mai tin minte parola de aici si am bagat-o din prima. Ceea ce e lucru mare. Pun intended.

Cum plm supravietuiesc unele persoane, Tomiță? Cine e Tomita? Tomita esti tu, tomita sunt eu, tomita e eul liric, tomita e baiatul ala de la benzinarie care iti sterge oglinda pentru ca asa considera el de cuviinta nu pentru ca asteapta 3 lei de la tine. in fine.

Cum cacat reusesc unii sa nu moara sufocati sub propria ignoranta? cum cacat ii suporta soarele pe unii? Observ zilnic ca e atat de mare si de omogena masa asta de indivizi batuti ca deja ma mir de mirarea mea.

O vaca se intreba azi -dar vai, ce viata vor avea copiii nostri peste 100 de ani la felul in care distrugem noi lumea ?! Si ce putem face noi? raspunsul, tot al ei a fost- Nimic, nu putem face nimic.

Fă proasto -nu pot sa ii zic mai frumos, nu pot- poti sa faci TOTUL ca ai tai copii sa duca o viata mai buna. In primul rand, balerina supraponderala ce esti tu, poti incepe prin a nu-ti mai pierde toata ziua pe facebook/site-uri de cancan/si barfe ci mai degraba pune dracu mana pe o carte alta decat aia cu n+1 nuante de gri. Fă! Apoi, incearca sa-ti reduci amprenta energetica in lumea asta secata de toate resursele. Ai auzit de Earth overshoot day?  Cafeaua aia in ambalaj fancy fara de care ziua ta nu are vlaga si mancarea aia care iti vine in 4 caserole si din care nu mananci nici jumatate pentru ca nu iti mai e pofta is doar doua exemple din ziua ta de cacat care distrug viitorul copiilor tai.

Si cand ti-e cald sa stii ca daca dai drumul la aerul conditionat si deschizi si geamul in acelasi timp nu faci decat sa-ti castrezi puradelul. metaforic.  Deja cred ca astea is concepte prea avansate.

Si voi, ce mai faceti? homofobi much? sper ca nu. Stiti ca referendumul de boicoteaza si mergem la vot doar daca se trece pragul de 30%, nu? Mi-e teama sa mai ies pe strada la gandul ca la fiecare pas ma pot intalni cu un scelerat crestinopat. Pula mea, te-ai gandi ca intr-o tara in care 80% din populatie e credincioasa cineva chiar se ghideaza si dupa partile alea din biblie care propovaduiesc iubirea aproapelui, toleranta si alte concepte d-astea pozitive. Dar nuuuuu, pe noi ne fute cu cine umbla Tomita. Ba, Tomita umbla cu cine vrea el si si-o trage cu cine vrea el si atata timp cat Tomita munceste si plateste taxe are dreptul la reprezentare legala in fata statului, are dreptul sa poata lasa mostenire lucrurile lui si are dreptul sa iubeasca si sa isi imparta viata si bunurile legal ca si familia voastra traditionala imbracata in ie.

Voua nu vi se pare de cacat ca niste indivizi prinsi in evul mediu ca si conceptii ne-au stricat noua posibilitatea de a purta ii? Zilele trecute am vazut unele superbe si am zis sambagpl Tomita vreau 3 bucati pentru ca apoi sa-mi dau seama ca cine ne vede imbracati cu ele din prima ne catalogheaza ca familie traditionala. Si nu suntem. Ca si exemplu, eu beau lapte din paharul de whisky si uneori  invers.  Traditionali? I think not. Asa cum Hitler a stricat mustata aia , asa si astia au stricat costumul popular. Muie ba.

Mai am 10% baterie la laptop si ma dor ochii. curentul n-a venit. Am scris mult si prost. plm.

Muie prostilor, muie psd, muie coalitia pentru familie, muie BOR, muie.

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One thought on “n-aveț frică

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s