Ieri pe la 6

De fapt, ieri pe la 7 juma seara am plans.  Am plans ca un copil caruia urmeaza sa-i fie taiate toate extremitatile. TOATE!

Cred ca de frica. Eram aproape convins ca pedeseul si-a lubrifiat rotitele atat de bine incat e imposibil sa piarda alegerile si ne vom afunda intr-o noua era a propagandei muncitoresti si a actiunilor socialiste. Cred ca a fost prima data din viata mea constienta in care am plans nu pentru ca nu am avut bani de o jucarie sau pentru ca nu am primit voie sa merg undeva ci pentru ca simteam cea mai cristalina si rece frica.  Oricat de melodramatic ar suna, mi-era teama pentru viitorul meu, al familiei, al prietenilor mei.

Apoi am plans de nervi cand vedeam cozile de la sectiile de votare si miile de oameni care isi cereau dreptul pe care e cladita democratia ca si cum Statul e un monarh absolut uns de Dumnezeu si responsabil in fata nimanui. O sfidare teribila.  O idee a incoltit in capul meu dupa episodul asta: zilele urmatoare facem scandal pe strazi daca toate voturile vor fi degeaba.

Pentru ca pe la 10 sa plang de fericire. Nu neaparat pentru ca sasul e presedintele nostru ales ci pentru ca pentru prima data de la Revolutie vreo 6 milioane de romani (verzi) s-au unit si au zis “pana aici”. Nu am mai pus botul la circ si schimonoseli, ne-am trezit la realitate si ne-am dat seama ca drumul pe care mergem e gresit de prea mult timp. Nu ma astept la minuni de la la Santa Klaus pentru ca e un singur om si sistemul e bolnav intr-o proportie extraordinara, dar (un mare DAR) asta e doar inceputul.

In sfarsit, Presedintele Romaniei a fost ales pentru ca merita nu pentru ca e un rau mai mic, de niste oameni cerebrali care isi doresc un mediu prosper pentru copiii lor si o tara normala in care moneda nationala e vasala respectului.

Acum mi-au dat lacrimile de fericire. 🙂

Respect romanilor din strainatate si a celor din tara care s-au trezit la realitate!voi m-ati facut sa scriu din nou Romania cu R mare.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s