no bine dară

Se facea ca m-a lovit o lene mai crunta decat legendarul moment cand a explodat vezuviul si pompeienii au zis ‘meh, n-ajunge pana in atriumul meu, mai vomit odata si mananc inca un miel’ , asa ca am inceput sa caut prin draft-uri o scrijelitura care ar putea sa aiba un minim de sens necesar sa stimuleze macar 3 neuroni din cititori. uneori m-apuca si decat sa comit crime, vorbesc in rime sublime ca e bine la mine da mai bine sub tine. reține, cretine, retine, cratime, latime, marime, prostime, alte cuvinte care rimeaza aiurea.

si intrand io in folderu eficient numit draft dau de nici mai mult nici mai putin, deci exact, 22 de scrieri. m-apuc si le citesc si inainte sa le sterg pe toate am salutat tonu tocmai mancat la cinstita cină. praise the lord. Singura explicatie logica e ca un retardel foarte aproape de colaps cerebral a intrat pe blogu meu propriu si personal la care io nu am nici o contributie esentiala gen hosting, design, intretinere, si a scris prostiile alea. Prostii care variaza de la guess who la citate semi-filozofice.

Cineva inteligent pun pariu ca a zis asta odata : pentru fiecare articol scris trebuie sa stergi unul. si dup-aia sa-l scrii iar, ca sa ai ce posta. cica.

Advertisements

2 thoughts on “no bine dară

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s