kaliningrad si gibraltar

hai sa fim niste idioti gramada si sa dam like-uri pentru orice cacat.

sa dam pentru niste campanii de rahao ce nu au nici un premiu real in spate sau care is facute de un magazinas obscur din sighetu marmatiei care vinde pantofi chinezesti urati cu spume desi io is din sibiu si ma incalt tot timpu in adidasi jegosi pentru ca nu pot pune o alta tinuta pe mine din cauza fizicului meu aproape atrofiat, batut de gravitatie si grobian desi am doar douazecisiceva de ani.

hai sa dam like-uri pentru artisti de tipul prezervativ care au scos o piesa compusa din doua acorduri retarde probabil inspirate din sunetul pe care il face buzz-ul de la mess si pe care au pus maxim 7 cuvinte alese aleator din reviste ce zic ca e misto sa te machiezi la 15 ani sau sa te joci monstrul cu doua spinari de la 12 ani.  sa mai dam si pentru fiecare film ce ne-a placut da din care nu am invatat nimic, in principal pentru ca am vazut numai filme de duzina si in nu asa principal pentru ca suntem  memory challenged cand vine vorba de informatii folositoare. din pacate nu cand e vorba de kitsch sau monden.

mai dam like pentru fiecare firma, companie care a avut niste campanii destul de bune incat sa ne manipuleze in scopurile folositoare lor iar noi ne-am oprit in campania aia fara un research mai bun ulterior pentru ca hai sa fim seriosi, ce vad la tv e 100% adevarat.

si uite asa se aduna vro sutacinzeci de like-uri care peste un an or sa fie complet irelevante. pentru ca esti un idiot gramada.

Advertisements

2 thoughts on “kaliningrad si gibraltar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s