Tipuri de ‘lma’ sau in limbaj de om normal ‘la multi ani’

Dupa o lunga si anevoioasa cercetare, foarte probabil influentata de eforturile cercetatorilor britanici de la universitati fantoma din catune inexistente dar si de stilul inteligent al articolelor de pe cracked.com am secretat urmatoarele randuri.

E greu cu lamultian-ul, mai ales daca esti sarbatorit, lamultian-ul a trecut de a 4o-a repetare si tu arati in cazul unui barbat ca un urs morocanos, semi-chel in cap plin de par in rest si cu o burta care te incurca cand te legi la sireturi iar in cazul unei femei ai mustata si esti paranoica.

E si mai greu cu lamultiani-ul cand il primesti in feluri care in loc sa te bucure te umplu de rahat.

1. Evident, cel mai bun lma e ala primit in persoana, cand individu vine la tine atat de aproape incat simti ce pasta de dinti foloseste. Cand persoana vine de la mai mult de 100 de km (200 km in tarile cu autostrada) primeste puncte bonus.

2. Urmatorul mod este telefonic. Nu e genial, da e bun. Conteaza mult de unde primesti telefonu ca daca te suna de la benzinarie sau de la coada de la somaj e egal cu o lamaie dulce.

3. Semeseul. Evident sub telefon. Daca e semese d-ala de duzina ca alea ce soto le primesti de craciun si revelion poti raspunde inapoi urgent “samisugi galaxia”, daca e scris de el se accepta si se raspunde pe masura.

4. Ultimul si cel mai de cacat mod in care poti primi un lamultiani e datorat lui mark muntedezahar, ‘pe facebook’. Urarea scrisa pe perete/timeline/mama dracu e semnul evident ca indivizii habar nu au cand e ziua ta si ca singurul motiv pentru care ti-au scris acolo e ca feizbucu i-a anuntat frumos acolo in dreapta cu cateva zile inainte. Intr-un cuvant, ti s-au cacat in frunte toti aia 300 de prieteni, majoritatea dand copy-paste urarii anterioare iar tu esti un idiot care s-a bucurat de intentie. Bovagon.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s