n-am plecat, nu ma intorc, n-am bani sa va ingrop

Muierea slaba. Spre marea surprindere nu e vorba deloc de o femeie. Muierea slaba e barbatu ala care se plange de fiecare data cand expira de cate o duda. Ca vai cat de mult lucreaza, ca nu mai poate, ca e nervos in draci, ca toata lumea conspira impotriva lui. Daca as fi doar 10% Zeus l-as trosni cu o lopata peste cap de fiecare data cand se gandeste ca ar putea sa se planga de un lucru. Condamnatii la moarte ar trebui scutiti de injectia letala si in schimb bagati intr-o celula cu un individ de asta, fara mancare si cu caldura data pe “putin călduț”.  Mortii lor de muieri slabe.

Pensula se dezintegreaza de fiecare data atunci cand vopsesti partea vizibila, pe spate iese o vopsea brici.

Cainele lovit de masina nu moare de fiecare data da faru de ceata se sparge soto si stapanu cainelui stie sa injure fara sa se repete destul de mult. Io.

In timp ce majoritatea o ard in vacanta io o ard cu lopata, flexu, pensula si alte unelte cu coada de lemn. Daca ma citesti din vacanta &^%!&%#&&^!@*#^(*&$!@^&&^@#*7! e de rau.

Baetii din clasa politica nu observa directia in care merge singura chestie care conteaza in tara asta si anume cursu euro? Sa ne scuteasca de spectacolul asta ce a depasit cu vro 10 prajini nivelul de circ si sa isi faca treaba pana nu ii sare cuiul unui ticnit si incepe sa improaste gloante si grenade in vro sala plina cu demnitari. Mi-ar fi mila de parintii lor, in rest de nimic.

Acu vro saptamana blogu a facut doi ani. Inca 38 pana la cel mai longeviv. Fara la multi ani, va rog.

Esti egocentrist si toata conversatie vrei sa fie despre tine? Mars in mortii tai la altu ca tine si ocupa-i lu ala timpu. Io mai am si treburi serioase de facut, ca numaratul caramizilor dintr-un zid. 43 de randuri cu o medie de 24 de caramizi.

Patriotii plecati din tara care se lauda cu numarul de medalii castigate de tricolor la olimpiada is la fel de valabili ca un creion ud.

Culinar. Nimic. Nimic. Aproape nimic nu se compara cu o portie gigantica de cartofi scosi din gradina, cu 3 ochiuri de la gaini crescute maxim de bio, totu prajit in unsoare de porc indopat cu bunaciuni si proptit de Ignat intr-un pumnal, cu salata de rosii cherry crescute in curte. Fara morala. Altfel zis, nimic nu e mai bun decat foamea.

I shit on everyone, that’s why I write with a diaper on.

 

 

 

Advertisements

2 thoughts on “n-am plecat, nu ma intorc, n-am bani sa va ingrop

  1. Si noi suntem la tara, si da ai dreptate. Nimic nu se compara cu mancarea adevarata de la tara: rosii crescute in gradina, ardei, castraveti, oua de casa, porumb si asa mai departe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s