în dulcele stil incurcat

Am role de 2 ani si le tin intr-un colt din garaj da de ceva vreme le-am pus gand rau si vreau sa le invat dedesupturile. Azi le-am desfacut, curatat, lubrifiat rotile si pregatit de cazaturi, maine probabil le scot si la o tura de asfalt ca pe gresia din bucatarie s-au descurat exemplar in timp ce spalam vasele.  Mortii lor, mai rau decat sa-mi rup o mana nu cre ca patesc nimic. Azi noapte am dormit ca patronul, in cort, in paltinis; mancat frigarui facute pe foc din lemne udate cu sange si sudoare ca au trebuit urcate pe ditai coasta; ascultat cum vietati misterioase doboara copaci in padure; injurat cetateni care vin in mijlocul noptii si mijlocul pustiului ca sa asculte zdringhi zdringhi; trezit ca buha la 7:47 cand a inceput soarele sa bata in cort ca lupa pe furnici; urcat pe ditai dealu; furat 3 cirese; cazut de doua ori la coborare.  Misto, foarte misto.Plm, atat. De doreii care lucreaza pe la mine pe la poarta si fac o treaba execrabila nu am nerv sa zic ceva. Ma uit a doua oara in doua zile la primul sezon din Futurama. Am facut burgeri exact ca aia din america, in afara de chifla la care mai am de lucrat putin.  Angry Norwegian anchovies.  Vopseaua rezista, pe jante.  BAM!

Advertisements

5 thoughts on “în dulcele stil incurcat

  1. Bun asa cu jantele! Ai trecut prin Turnisor azi? Au deschis astia un magazin care are ca logo un scrot, nu-i retin numele, in locul Alcomsibului. Azi au fost full retard, psihoza era la maxim, delir tata. CIRC. Au adus un nene care punea muzica la maxima, tigani, niste ciudati care stateau nemiscati cu faina Dobrogea pe ei, cativa copilasi care au dansat tango si o papusa uriasa care intruchipeaza toate fricile mele. Pe trotuar. Mi-a fost frica si sa trec pe acolo. Nu am sa intru in veci in magazinul ala, sunt sigur ca recolteaza organe.

    • nu, azi n-am fost pe acolo. Profi ii zice, aia au cumparat alcomsibu. Si l-au deschis cu circ zici? cam ca orice alt magazin mai mare din romania. da deschidere d-asta de care zici tu n-am mai vazut. ciudati rau oamenii. o fi mai de hipsteri asa :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s