S-au dat pe comercial

Vesnicul laitmotiv. Ba, io m-am saturat de idioti care nu inteleg felul in care tre sa progreseze lucrurile si acu ma refer la muzica. Daca o arzi pe youtube 10 minute din videoclip in videoclip, de la parazitii la ctc o sa vezi comentariul “au devenit comerciali” de minim 20 de ori.

Se pare ca unii indivizi nu vad diferenta intre ‘a fi comercial’ si ‘a progresa’. Pentru indivizii aia o sa vin cu niste exemple logice.

Daca VW ar fi pastrat modelul Golf I in productie pana acuma si nu ar fi progresat, ce crezi ca s-ar fi intamplat cu gama aia dar si cu intreaga firma? S-ar fi dus dracu soto. Da, e o masina geniala, frumoasa, puternica, sanatoasa da lumea s-ar fi saturat sa vada aceleasi linii 30 de ani in timp ce alti producatori ar fi venit cu noutati. Asa ca au scos alte versiuni ale aceluiasi model, fiecare versiune are acelasi ADN, acelasi linii generale, acelasi suflet dar cu un pic mai multa tehnologie. Toate astea ca sa fie si mai misto.

Daca omenirea ar fi ramas la motorul cu aburi, care are tone de avantaje ar fi fost foarte misto dar cand trebuia sa iti duci nevasta gravida la spital scoteai tu aburi pe urechi inaintea boilerului. Asa ca am trecut la alte mijloace  care satisfac aceleasi nevoi dar cu un plus de avantaj. Exemplele continua de la lopata pana la cd.

Asa ca data viitoare cand zici ca CTC sau Cheloo a devenit comercial gandeste-te cum erai tu acu 10 ani si cat de mult te-ai schimbat pana azi.  Atat.

 

 

Advertisements

2 thoughts on “S-au dat pe comercial

  1. Amigo, e foarte logic cum ai explicat tu aici treaba asta si iti dau dreptate. Problema se afla in creierii spalaciti din capetele tari ca osu’ de meduza ale “hipsterilor” online, astia care se cred pui de ninja si experti in probleme care ii depasesc. Sincer acum, cata dracu de informatie sa proceseze un neuron cu TBC? Au senzatia ca daca au ascultat o melodie au devenit un fel de monstri sacrii.

    Fuck’em I say! FUCK THEM! Fuck’em so hard they squeal!
    BTW, in Shift 2 joc cu un Golf 1, e o masinuta foarte simpatica 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s