paltinis. padure. caine. pârțuri. taxback.com

Acu doua zile am ars-o verde. Ne-am adunat vro 11 d-astia de la faculta, ne-am suit in cursa 22 si am luat-o catre Paltinis. Echipati cu adidasi, bere, slanina, ceapa si poze cu trasee inexistente am plecat voiosi sa ne relaxam otzara. Ajunsi sus, am trecut pe la centrul de informare turistica pentru niste sfaturi. Am primit un fabulos : nu stiu traseele. Da harti aveti? Nu. Bine, pa. Deci baiatu ala de acolo n-avea habar in ce statiune inalta e. Aproape ca s-a intins catre bata de baseball cand am intrat in birou, asa de speriat era.

Am luat-o catre Șanta da pe la jumatea drumului ne-am saturat de poteca oablă si am luat-o de-a curmezisu prin padure catre releu. Am ajuns dupa vro ora de frecat burta prin padure de stanci si brazi ce au reusit sa scape de baietii cu vile si q7. Am halit si dup-aia am luat-o catre Gradina Oncesti, n-am ajuns nici acolo ca am coborat in statiune la bere. Mizerabila statiunea. Paltinisul e fabulos in privelisti da statiunea e jalnica. De fapt, si padurea e plina de pet-uri, pungi de seminte si doze de bere. Ca na, le cara pline da goale nu-s in stare.  Macar a prins bine miscarea.

Azi, potaia mea a avut chef de joaca si ne-am alergat unu pe altu prin curte pana mi-a rupt un  crac de la pantaloni, moment in care am fugit dupa el da a reusit sa ma piarda datorita unui artific. A tras o besina de cel putin jumate megatona. Atat in forta cat si efect. Bai, da a besit atat de grav incat mi s-a acrit laptele in frigider. A disparut ultima dropie.

Penca anu trecut am lucrat in State si am platit taxe acolo, acu vreau taxele inapoi. Am pornit un search pe net dupa firme care fac asta si am ajuns sa cer info la vro 3. Din astea 3 o tipa (romanca) de la taxback ma suna din 3 in trei zile, de fiecare data mai îngurguțată, si ma somează sa le trimit actele ca sa-mi recuperez taxele. Ultima data mi-a facut morala ca a trecut o saptamana de cand mi-a trimis formularele pe mail si nu i le-am completat. :)) Incepe sa-mi placa sa o duc cu zaharelu ca ii trimit actele maine chiar daca am aplicat deja la alta firma. Asta patesti daca alergi prea tare dupa comision.  Deci, NU taxback.com. Pe langa ca au comisioane neclare si foarte mari te mai si cicălesc.

 

Advertisements

11 thoughts on “paltinis. padure. caine. pârțuri. taxback.com

 1. Welcome back amigo! Sper ca te-ai distrat la munte! Apropo de caini, al meu a trecut prin 3 traume grave: calcat de masina pe cap, batut de un cretin dement de pe strada si pierdut dupa ce a mers la “femei” (recuperat tot batut, de data asta de alti caini). A ramas saracul cu crize de epilepsie 😦

 2. :))) Ce efect am asupra cainilor :))

  Fain, fain de distrasi, eu nu am reusit sa merg la Palti in trei ani de cand sunt aici 😐

 3. nu, frate, gagica aia nu te cicăleşte aşa, de flori de cuc…este efectul de la băşina pe care-a tras-o căţelul tău…abia acuma a pălit-o unda de şoc! Mai stai un pic şi-or să vină şi taxele, singure, înapoi !

  PS Auzi, da’ tu de ce nu spui că te-ai lovit la căpşor , ce, ţi-e ruşine ?! Poi, cum, frate…să stai în America, legal şi să te-ntorci , icişa, în Românica ???!!! Că am înţeles că la tine nu operează chestia aia, cu căţelul, că, pe vremea când ai venitără tu acas’, ăla nu spărsese ozonul !

  • sa nu bata vantu catre china numa, ca pica dracu tot globu.
   bai, sunt cam prost de felu meu, sincer sa fiu, m-am intors aci la viata grea. imi cam pare rau si mie da la anu cre ca ma duc iar si sa vezi atunci bilet numa dus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s