asa nu

Cum sa-ti alungi cititorii de pe blog?

Pui in fiecare articol un ‘read more’ sau ‘continue reading” .  Io unu nu dau click sa citesc mai departe decat daca in primele alea doua randuri care-s la vedere imi zice ca s-au inventat sosetele ce le aplici cu sprayu.

Care plm e scopu?

Advertisements

10 thoughts on “asa nu

  • eu am inceput sa pun asa cu continue reading, tocma pt a se incarca mai repede site-ul
   si sa vad la care post se uita omul.
   ca vad ca am intrat 10 pe prima pagina.
   dar nu vad la care plm de posturi s-u uitat.
   si cand da click pe read more, imi apare ca la postul x s-a dat click si-a citit nea stelian ala

   • mi se pare insignifianta diferenta dintre timpii de incarcare. oricum, daca cineva e interesat de articol e interesat si de comentarii, automat o sa dea click ca sa citeasca sau ca sa posteze comentariu. Atunci alege singur sa astepte inca o secunda ca sa posteze comentariul pe cand daca tu ii ceri sa mai dea un click ca sa citeasca tot articolu practic il obligi sa astepte o secunda aiurea.
    io am netu mai de rahat si poate d-aia functionez asa. Si ca sa nu fie o tona de articole intregi pe prima pagina le limitezi la 5-6. vorbeste lupu moralist da na, mi se rupe mie de optimizare.

 1. din contra, excerpturile pe homepage ajuta enorm, si la aerisirea blogului, si la condensarea informatiei, si la etc.. eu am 20 de posturi (teme, subiecte, sanse de a interesa, etc) la o privire pe homepage, tu cate ai?.. ca nu dai tu “read more”, nu dai ca nu esti cititor interesat, nu are legatura cu postul full sau exceprt.. dar fiecare face ce vrea pe tarlaua lui, of course 🙂

  • da, ajuta la condensare si chestii da tot mi se pare ca intr-o vreme in care viteza e totu si vrei sa ajungi la informatia care te intereseaza cat mai repede, prostiile alea ( excerpt-urile?!) mai mult incurca. chestia personala e ca nu am rabdare sa astept sa se mai incarce inca o pagina, riscand sa nici nu-mi placa postul. 😀 eu am 7 posturi pe homepage, probabil echivalentul a 20 de excerpt-uri.

  • animale, imagineaza scenariul. Te-ai imbatat pula in seara precedenta, prin miracole zilnice ai dormit langa cada, nu in ea, a doua zi tre sa mergi la munci si nu mai poti lipsi ca data trecuta cand ai mintit ca iti creste maseaua de minte. in graba aia, mai gaseste dracu sosete da tu, in baie fiind, langa dulapu cu sprayuri, aplici repede sosetele si pleci la munca. e o economie de timp? ie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s