Sangele din zahar e nu

Da, play la melodie inainte sa citesti, d-aia am pus-o aici, doar nu m-am lovit la cot atat de tare incat sa iau linkuri geniale de pe youtube si sa le pun aici degeaba. PLAY!

 

Bai, fratele slash sora meu slash mea alb slash alba, cica dupa nenumarate ( 5 ) studii facute pe cimpanzei in gradini zoologice sofisticate din lumea larga, un om e in stare sa fie atent la capacitatea maxima o vreme in jur de 50 de minute. Dupa alea minute, biroul incepe sa devina un inamic redutabil si sa fie supus atacurilor sistematice ale pixului sau daca individul are doua pixuri in posesie se incinge un adevarat mortal combat intre astea doua, cu sunetele caracteristice filmelor prost dublate din chineza in engleza acu 20 de ani.

Piciorul incepe un tremur hipotermic si uochii capata abilitatile lu superman, gen privire cu raze x ce trece prin orice profesor si zid supradimensionat de firma de constructii care a incercat sa fure cat mai multi bani umfland facturile de materiale cu jdemii de saci de ciment cand de fapt ei au bagat aceiasi 5 saci si restul de ciment l-au inlocuit cu un mult mai ieftin nisip de balta, reusind prin aceasta manevra sa mai suga niste bani. Manevra de prostit fraierii.

Ideea deviata e ca ce rahat de randament mai poti da dupa ce 5 ore stai cu ochii in acelasi program futut cu aceleasi cifre ce prezinta un interes chiar mai mic decat inchiderea lu OTV de catre CNA? Io unu is atat de varza incat <introduceti scenariu aici>.

Advertisements

5 thoughts on “Sangele din zahar e nu

  1. hurray!!! mă chinui de vreo săptămână să scriu pe blogul ista şi nu mă lăsa wordpress-ul !cică nu eram logat ! acuma, că sunt, i’m back in business!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s