O zi luminoasa

Daca o zi buna se vede dimineata si o portocala dupa coaja, a doua zi a lu faurar e fatarnica rau.  Cum am crapat ferestrele, 300 000 de lumeni au invadat camera ca nemtii belgia, numa ca astia nu or pradat ci au trezit cu bun simt pana si ultima celula ce inca sforaia, deci e de bine. Ce sa mai zic de coloana sonora ,albumu Dutch-A bright cold day ?! Nectar pentru urechi.

Suna ideal, nu? Suna. E inca o zi de cacat, in care mi-or inghetat tevile de apa, rombatu de pe masina nu e in stare sa invarta nici macar o data  si lucrurile care pana acu oricat de mult mergeau la vale urcau pana sa adorm. Acu au inghetat. S-or blocat undeva intre un trecut care nu mai are nici un cuvant de spus si care stiu sigur ca m-a parasit si viitor. Intre un mine excesiv de grijuliu da care nu stie sa se exprime si un mine fricos care arunca cu rahat cand nu trebuie.

Toata treaba a ajuns intr-o intersectie nedirijata, care nu a avut vro placuta premergatoare cu directiile, da in care stii soto incotro duc drumurile pentru ca simti destinatia chiar daca nu o vezi. Probabil pentru asta tre timp de gandire, sa fie simtirea ascultata cum trebuie.

Am cochilie, o folosesc.

Cand zerocratu e sub vreme individu sincer, NotZero, trece la tastatura.

NotZero

Advertisements

3 thoughts on “O zi luminoasa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s