Router wireless

Am leptoc de indeajuns de mult timp incat sa fie depasit de vro 5 ori. La ritmu in care se dezvolta industria(cu accent pe ultimu i) asta inseamna 2 ani.

Dupa aproape doi ani in care deasupra-la-poala (traducere exacta) a stat lipit de birou ca un dextop fiinca doar acolo ajungea cablul de net am zis ca il eliberez de suprafata dreapta si rece a biroului si il arunc in pat, pe plapuma aia moale. Zis si facut. Mi-am luat wirelss de la Tp-link, cica ciumeg dupa spusele baietilor de pe emag.

Ajunge routeru acasa, desfac ambalajul cu dintii, ca disperatii aia care stau la coada la iphone cu cortul, si ma apuc vitejeste de instalat.

Pe instructiuni zicea asa: 1. Vâri cd-ul. 2. Conectezi routeru. 3. Liber la pornoace.  Treaba de maxim 5 minute (primele doua puncte, bai!).

Asa-i ca mie mi-au trebuit 3 zile sa-l configurez? Da. Dupa ce conectam routeru se ducea totu dracu si facea modemu cu capu, dandu-si cu transformatoru in ficat  pana i se deregla ip-ul, si daca printr-o minune ip-ul ii ramanea intreg nu reusea sa faca legatura cu routeru.

3 zile! 3 zile mi-au trebuit pana sa gasesc informatia necesara. Am sunat la toti specialistii si toti s-au dat batuti, zicand ca modemu meu de romtelecom nu se pupa cu porcaria asta. Easy installation my ass!

In rest are raza buna si nu pica, citesc prostii pe buda.

Dupa o saptamana, timp in care laptopu meu a sezut in pat/fotoliu a murit bateria.

Tot pe birău a ajuns.

 

 

Advertisements

11 thoughts on “Router wireless

 1. eh… ce vremuri. cand aveam laptop si wireless.
  cand n-am mai avut laptop am imprumutat wirelessul (modemul) unui prieten.
  acu daca vreau sa dau vreun joc jos pe telefon, decat sa stau 3000 de ani pe retea, fug la buda si ma conectez la wirelessul unui vecin.
  nu stiiu de ce, dar la buda am semnal bun. in oricare alta parte este slab.
  de cate ori n-am auzit batai in usa “ba te simti bine, stai pe wc de juma de ora”…

 2. Eu nu pot retine nimic daca nu citesc respectiva chestie pe WC. Asa am trecut de toate sesiunile si daca puteam lua buda cu mine la examene, as fi luat-o!

 3. şi io mor după tehnică !
  tot ceea ce are mai mult de trei butoane, mă disperă !!! şi, mai mult, mă disperă savanţii de-i chem să mă scoaţă din rahatul în care intru, invariabil, ori de câte ori uit că tot ce are mai mult de trei butoane…îşi iau, aşa, un aer de budhişti ce caută nirvana…ducă-se !
  aşa că propun ca, pe viitor, să implementăm cip-uri, routere, bluetooth+turi în toate fiinţele de mişcă pe planeta asta, ca nu se ştie când ai nevoie !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s