Apel necunoscut

O tipa a ales sa isi verse frustrarile prin telefon. Bineinteles ca a sunat cu numar ascuns si bineinteles ca  nu m-a sunat pe mine, a sunat-o pe prietena. O injuratura, o amenintare, o balbaiala, toata gama s-a auzit.

Acu, motivele pentru care a ales sa isi manifeste gandurile pe calea aia, anonima, le pot pot intinde pe doua pagini d-astea infinite dar prefer sa nu ma leg de creierasul ei.  Nu stiu cine e, dar e cineva apropiat sau bine pus in tema din moment ce a folosit apelativul din buletin.

Daca e pe fir pe aci si urmareste, o rog frumos pe respectiva sa ia legatura cu mine, intr-un mod anonim daca ala ii cade ei bine, si sa rezolvam noi problema. Nu are sens sa enerveze pe cineva care nu merita asta, care poate aplica niste lovituri foarte puternice si care e in stare sa alerge 10 km in sub o ora.

Nu e corect asa? zerocratu@hotmail.com e adresa mea. Sau suna-ma, daca ai aflat numaru ei pe al meu il stii sigur.

Advertisements

3 thoughts on “Apel necunoscut

  1. U iti imaginezi ca cineva e atat de idiot incat sa recunoasca?! Ma indoiesc, da oricum iti doresc numa de “bine”, tie, idioata care nu are ce face cu timpu si cu minutele ei;stiu ca-s nelimitate, da daca nu te duce capu sa le folosesti in scopuri utile, baga-ti telefonu in cur. Esti o lasha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s