Aceeasi mizerie

Nu bat gura pe teme inepte gen nu merg la revolutie ca am laptop si smartphone cum am vazut pe unele bloguri, tot ce vreau sa zic e ca protestul asta sincer si spontan incepe sa nu-mi mai para deloc atragator daca lumea accepta USL-ul.

USL nu e o solutie, tot ce incearca el sa faca acu e sa culeaga laurii mamaligii care a explodat si sa construiasca o propaganda jegoasa pe spatele oamenilor care s-au trezit saptamana trecuta. Nu tre strigat doar Jos PDL. Tre strigat JOS PDL+USL+UDMR+restu.  Toti is niste lichele, nici unu mai bun decat celalalt, asa ca nu tre lasat nici unu sa bea din sangele lui base. Daca se ajunge acolo dreptul ala e al poporului, al nostru, al celor care s-au saturat de hoti si idioti.

O sa intrebi: Da ce vrei, ba, in locu lu pdl? Bai, nu stiu ce. Monarhie cum iti suna? Prost? Atunci altceva. Da nu tot pe hotii astia.

 

Advertisements

8 thoughts on “Aceeasi mizerie

  • Nu prea stii tu cum e o monarhie constitutionala moderna, nu-i asa? Mai are rost sa-ti povestesc ca tarile europene nordice, care au cel mai intalt nivel de trai DIN LUME au monarhii constitutionale? Sau ca Romania a atins apogeul ei economic inainte de Razbelul Numero 2, pe atunci fiind o , aio ghicit!, monarhie?

   • si io-s de aceeasi parere dar na, marea masa a populatiei vrea un presedinte cu culoare politica care sa se certe constant cu partidele in asa fel incat sa nu se mai intample in tara asta decat lupta aia inutila pentru o putere iluzorie.

 1. Greu este, nu de dărâmat, ci, de construit!
  OK! Dăm jos totul: prteşedinte, guvern, parlament, … şi?
  N-am înţeles: vrei monarhie în loc de guvern? Guvernul să fie format, nu din partide, ci, din Vasilică, Petrică, Costică, …?!
  La noi, era unu’ cu o pancartă: vroia totul dublu, salarii, indemnizaţii, … dar, atunci, trebuie dublate şi impozitele, taxele, …
  Ajungem, dacă nu vom afla ce vrem, … la nenea Iancu!

  • prietene drag, monarhia constitutionala ARE PARTIDE!!! anglia e monarhie constitutionala si are partide istorice, vechi de cand se adunau aia sub un stejar,democrate, laburiste, conservationiste etc. Si Suedia are, si Danemarca, pana si Australia, tara in top 3 ca nivel de trai nu a renuntat la coroana britanica si are guvernator, partide etc. Nu mai manacati CACAT cu polonicul pe bloguri daca sunteti prosti ca noaptea cu luna-n nori si becul stins. Pune-ti mana pe o carte de istorie sau macar sociologie inainte sa mestecati smegme intelectuale. Va dati rotunzi si revolutionari sau cu apartenenta politica si nu stiti ce inseamna orientare politica sau program de guvernare. inainte sa scuipi un reply imbecil, afla ca am o facultate de istorie terminata , un master in istoria contemporana , o teza in istoria Angliei si o facultate de jurnalism terminata. Ma pis pe opiniile tale, sunt invalide si nejustificate. Punct!

 2. Jos cu imunitatea parlamentara,acoperisul sub care s-au ascuns hotii.Mai votati inca odata psd,pnl,usl,pnl… si o sa vedeti ca veti ramane in p…la goala.Cre o sa aiba o femeie mai “buna”o s-o dea si pe aia la hoti s-o fu..a.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s