ciorba de burta

Care e faza cu aceasta amestecatura culinara?  Nu m-am prins niciodata de ce toata lumea o iubeste. De fiecare craciun, revelion, paste, dupa fiecare betie crunta se haleste ciorba de stomac de vaca. Sa credeti voi ca aia din comert e de vitel fraged si pur.

Cu ce e ea mai speciala in familia ciorbelor rezultate din amestece de carne, apa si legume decat ciorbita de vacuta sau ciorbita de perisoare? Ciorba de burta hidrateaza; sa mori tu?! Apa hidrateaza. de fapt, niste ‘experti’ au zis ca nici aia nu face, deci ciorba de burtoaca cu atat mai putin. De ce in polonicul genealogic al ciorbelor, ciorba de burta e mai cu motz? Ca are usturoi si puti ca un moldovean care traficheaza usturoi peste prut cu caiacul?

E buna, da nu e atat de speciala.

Advertisements

8 thoughts on “ciorba de burta

  1. cine naiba mananca asa ceva?
    adevarul ca mancam carnati din matz de porc.
    matzu de pisu, matzu de caca…
    mancam tot felul de porcarii.
    creier pane, limba, coaie…

  2. aci, in juru meu toti is topiti dupa ciorba de burta. lasa chestiile din matz, ca is gusoase, chiar daca unele mate nu cre ca is asa de bine curatate.
    Toata lumea stie ca cand se taie porcu se consuma o cantitate de alcool proportionala cu greutatea lu ghita. deci, greseli se intampla 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s