vaiausaiturileinpula

M-am trezit fericit azi, ca si ieri, am cantat ca ultima alarma de incendiu, am facut misto de cioara de pe strada ce si-a pierdut camuflajul penca a nins, am pornit muzica si am urlat iar ca un descreierat.

Am intrat pe net, si ca de fiecare data, m-am trezit pe o pagina obscura, ceva cu miss univers 2011. De acolo am vazut un articol misto, gen 3 harti ale pretului benzinei. Am zis, mistoo, intriga, hai sa belesc ochii la cat plateste var-meo in germania.

Click, ajung pe un sait care avea juma de articol si nici o harta da cu legatura cu continuarea. Click, ajung pe evz.ro, care iar nu avea hartile da era link cu continuarea. Click, ajung pe capital.ro, dupa ce ma indoapa cu publicitate, acolo in sfarsit am gasita hartile, din care nu se intelegea nimic penca aveau o rezolutie cam ca pozele facute la alba iulia in 1918.

Ce credeti, bai crevetilor, ca daca ma plimbati pe 4 saituri ma uit la reclame si dau click pe bannere? Nu ba!!! Va iau la pula toate reclamele si stirile imprastiate pe 5 saituri. Nu va castigati cititori asa, ii alungati ca pe leprosi. Io unu nu ma mai ating de nici unu din saiturile de mai sus nici daca ma îmbii cu Jameson.

Io clickuiesc pe reclame numa cand is pe un sait pe care vreau sa-l ajut cu aia 0.3 centi ce ii primeste pe click.

Luna alabastra, la tine clickuiesc cel mai des :)).

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s