Daaaa, apa uscata nu aveti? ca io-s sensibil

Ba, faptu ca suntem inconjurati de persoane dotate intelectual cam ca un logan standard nu mai e demult noutate.  Adica, pe strada sunt autobuze pline de persoane care au papucii mai mari decat IQ-ul. Partea trista e ca sunt statii peste tot si ciumele coboara peste astia ca mine ce sufera de “impresii de inteligenta” , că in realitate, bolovanul care tine coltul cortului ma face sah mat in mod regulat, de trei ori pe noapte, ca deh, ma tine, si asta imi fute meciu ca Urs Meier (nu te uit,excrementule).

Dupa cum bine se stie pe aci pe la mine nu curgea apa curenta si nici canalizare nu era pana acu ceva vreme. Io-s multumit acu chiar daca a durat cu vro 20 de ani prea mult.  Bah, da restu is nervosi rau. Dar de ce? Pai pentru ca e noroi pe strada, pentru ca au “rupt astia drumurile facute de  bătrâni, drumuri bune” si in esenta, pentru ca e tină pe drum.

Deh, intelijentii vroiau apa si canalizare wireless probabil, sa nu se miste o lopata de pamant din drum, sa nu se sape o groapa mai mare langa deja existentele cratere in asfaltu ala cam simulacru. Vrem schimbare, da sa nu se schimbe nimic, asa-i nea Caragiale? Tot mai buna ii buda din gradina, era eco. Asta e!

Ba, ce idiot is. Asta e raspunsu ma. Suntem un popor de ecologisti, nu vrem sa stricam ecosistemu râmelor coriolice si preferam sa ne aruncam rahatu pestre stratu de ceapa romaneasca 100% din arpagic chinezesc. Ca nimic nu se pierde si ca totu se transforma e binecunoscut, io stiu cel mai bine dupa niste beri, niste vodka, niste uischean si un pahar de vin d-ala mai dulce decat moartea.

Concluzia: Suntem atat de eco si de green incat preferam sa ne cacam in gradina, sa nu ne spalam si sa nu calcam milioane de bacterii noroiofile in adidasii nostri de manelisti.

Bagati-va civilizatia in cur, noi am trecut la o existenta spirituala.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s