THE NEW! is here.

Daca oamenii care vorbesc frumos au o fata specifica, io am fata aia. Genul de fata pe care daca o vezi la volan suni la politie si la sectia de bio inginerie, ca cine o mai vazut amibe cu par pe fata la volan? Ba, se se inteleaga, nu seaman atat de mult cu petcu. (acu lumea o sa zica ca-s hater, pe cand io doar dau un exemplu. hai sa fim seriosi, fata lui e probabil clonata dupa un ornitoric, calcat de Pantagruel.) Asa ca nu va mai mirati ba!!!

Acu ceva zile, intr-un Audi 80 ce a trecut pe langa mine urla Soulja Boy, cu una din manelele lui. In masina erau doi pitigoi, mandri de ei nevoie mare, se uitau pe geamu deshis, superior asa, cam cum se uita un maidanez cu 3 picioare bolnav de colici la un rottweiller in lant. Daca nu ma insel aveau si geaca de piele pe ei, mai jos pun pariu ca aveau ceva mare cat doua alune, blugi prespalati grav si nike-uri de un verde fosforescent in picioare.

Dar baietii nu erau manelisti, dimpotriva, sigur amandoi erau in stare sa-i rupa coastele unui manelist in autobuz fara sa se opreasca din citit The Sun, chiar daca diferenta dintre ei si nefericit e doar limba in care e scris ziaru  si nuanta manelistului ce-l asculta.

Ba baiatule, soulja boy, lil wayne, pitbull, flo rida, timbaland, timber-lache,will.i.am + alti 90% din strainezii ce intra pe radioul romanesc si implicit in minuscula ta zona de perceptie nu fac “muzica adevarata”, fac doar o manea la nivel mondial, un fel de lautareasca pe intelesu si gustul superficial al multor milioane de uameni dotati intelectual nu foarte diferit de o radacina de patrunjel. Toata lumea stie ca patrunjelul e prost, in orice situatie, numa in supa nu.

Drept urmare, nu te da mascul doar pentru ca asculti o manea ultra mediatizata, da-te mare cand o sa asculti ceva necunoscut da care suna bine, ca “clatita cu gem de corcoduse”.

Muzica buna nu e pe radio. WORD! 2007.

Advertisements

3 thoughts on “THE NEW! is here.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s