Macelaru, Frizeru, Vanzatoru, Casieru, Gunoieru, Politaiu, Profesoru, Doctoru si mai ales Portaru

Matache, un nume parca nascocit de cel mai mare dintre mari, Caragiale. Si personajul e suta-n mie scos din acelasi tablou,  dintre Pristanda si Catavencu, surprins chiar cand se scarpina in cur cu o mana si cu cealalta isi palmuia copilu care plangea de frica dentistului.

Bai, reclama aia nu mi-a starnit pana acu nici macar o mictionare(poate doar parodia lu happy fish a mai miscat un mushiulean (ne-tiganesc) prin mine) motiv pentru care nu am prea bagat-o in castron. Pana azi…

Cand azi, m-a traznit o edee. Ba, e plin de baieti de astia. Peste tot dai de ei fie ca vrei sa cumperi ceva, sa te tunzi, sa depasesti pe linia continua sau ca vrei sa-ti bagi un tub de fixativ in cur.

Toti au o atitudine d-aia de mini-dumnezeu in mini-universul lor in care tu esti o simpla furnica ce nu are alte optiuni decat sa taca si sa indure pentru ca na, ala de dupa tejghea/birău stie mai bine. Si probabil ar trebui sa zic ca e vina lor, e, pana la un punct. Da dupa punctu ala daca tu tot te duci sa apelezi la serviciile lor chiar daca se poarta cu tine ca si cum se grabesc sa-si scoata copilu din cuptoru cu microunde a noastra e vina.

Asa ca, bai mini-dumnezeilor de cartier si sat, ia tavaliti-va voi prin cacat.

Si tind sa cred ca erau oameni normali da evolutia asta a lor(infirma) pe scara sociala i-a facut zdrente. Totdeauna mi-am dorit sa fiu zdreanta,sa mi se rupa de tot, maine imi cumpar tejghea

Advertisements

3 thoughts on “Macelaru, Frizeru, Vanzatoru, Casieru, Gunoieru, Politaiu, Profesoru, Doctoru si mai ales Portaru

  1. Ce sa mai zici de posturile TV care le-au facut si emisiuni, adica EMISIUNILE LOR ?! Buei, nene, mă disperă chestia asta: stă un haplea de bucătar şi se uită, pe laptop, cum fac ăilalţi mâncarea şi-şi dă coate, singur, cât de nepricepuţi sunt ăia!
    O frizeriţă ne arată cum folosesşte ea foarfecele şi nuş’ ce pantalonar se cacă pe el, cu graţie, despre cum trebuie să dai ochii peste cap, când ţi-o pune unul la ochiu’ maro !
    Adi Minune cântă a la Andrea Bocelli şi aşteaptă să fie lăudat pentru asta, când, normal, era să fie scuipat în ochi…cu toţii au valoare intelectuală ca în poanta aia, de la “Vacanţa Mare”, când i se lua interviu poliţistului, după ce fusese “dresat” ca să ştie ce întrebări i se pun şi cum să răspundă:
    “-Cum vă numiţi ?
    -Ăăăă, asta a câta întrebare era ?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s