Borna #21

Un inceput nesigur e semn clar ca si sfarsitul va fi la fel, in mintea plebei, care nu se mai intoarce daca si-a uitat pachetul de guma acasa. El nu e de acceasi parere, dovada cea mai simpla e faptu ca mananca legumele fierte din farfurie lasand friptura pe urma. Nu-i plac legumele.

Acu exact 21 de ani, la ora 7.45 intr-un spital rece, dupa 2 zile de dureri groaznice o mana sigura injecteaza anestezic. O alta mana incepe cezariana si apuca de umeri un puradel de vro 3 kile cu plete in cap si care atat de bine se simtea la maica-sa incat si-a infasurat cordonul ombilical in jurul gatului. Nu a fost nimic prea devreme, chiar dimpotriva, inca niste ore intarziere si totul s-ar fi putut termina trist.

Cine s-ar fi gandit ca puradelu asta putin timid si uneori prea molcom va da inapoi la fel de multa viata cata a primit in ziua aia de septembrie 90`?! Nimeni, nici macar maica-sa.

Azi e ziua lu omu din spatele lu  Zerocratu, un tip mult mai complicat decat ceea ce se vede aci pe fundalu asta intunecat.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

17 thoughts on “Borna #21

    • Nici o nostalgie frate, numa niste sentimentalisme d-astea ma incearca. 😀 inca nu suna la 112, asteapta sa cumpar glaja aia de vodkuță. ;d Mersi fain, asa sa fie. 🙂

  1. La multi anisori zerocratule, sa fii fericit si tot ce iti doresti in viata sa se implineasca. Si nu uita sa visezi, ca daca visezi ai un tel si daca ai un tel, ceea ce visezi realizezi. Si sa te duci sa bei o bere sa ne spui daca e mai buna decat aia romaneasca :D, tu majorule :>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s