Plesneala de la munci

Deci, cum ziceam , urasc tot mai mult primu job, din cauza ca superiorii devin tot mai jegosi si zdrente da is si alte cauze. De o saptamana, dobitocii mi-au concediat parteneru de munci, pe un baiat din kazahstan, Max. Ba, om serios, glumet, muncitor, cu o engleza cam stalcita da cu care ma intelegeam cel mai bine din tot hotelu ala blestemat. Si de cand l-au concediat pe micul mafiot rus ce m-a invatat cuvintele cele mai porcoase din kazahstan si rusia( ca nu-s tot una, nici la vorba nici la port) io in fiecare zi lucrez cu cate un slovac.

Ba, slovacii astia is cei mai lenesi oameni existenti, daca inspiratul si expiratul n-ar fi reflexe involuntare cu siguranta toti aia 2 milioane de slovaci ar avea ochii bulbucati si buzele albastre. Niste lenesi ca astia nici macar atarnati in jungla nu gasesti. Daca pe animalul numit “lenes” cresc plante din cauza sedentarismului sau pe astia ar creste coral si sisturi cristaline fara nici cea mai mica problema. Pun pariu ca in slovacia aparatele foto nu au stabilizator de imagine pentru ca la cat de statici is astia nici macar pozele cu expunere de 10 minute nu ies “miscate”….bineinteles ca piata trepiedelor nici macar nu exista in jumatatea lu cehia. Ba si is prosti, prosti lemn. Toata lumea” ba americanii put de prosti ce is” io zic ” ba ratatilor, slovacii ar trebui sa dea buna-ziua lu nea cimpazeu, atat de retardati is”.

Si acu sa zic adevaratul subiect al postului.

Saptamana trecuta, eram 5 indivizi intr-o camera, io si 4 americani, care bineinteles ca nu vorbesc romaneste.  La un moment se deschide usa, un cap se strecoara in camera si zice: Ba, care vine sa scoatem tomberonu afara? Pe romaneste. 😐  Cine s-a bagat in gunoaie pana la coate oare? americanii? O pula.

6 thoughts on “Plesneala de la munci

  1. Tu ăl mic ai sărit în tomberon? :O Şi vis-a-vis de slovaci… Dă-i dracu’ Tu fă-ţi treaba acolo să faci un bănuţ să vii acasă mai repede şi să ne trimiţi suvenirurile din America 😀

  2. Pingback: Posibil blogroll

  3. Pingback: Posibil blogroll | Amintiri din filumenie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s