Solutia lui Darius

Gandurile lui s-au asezat asemenea pamantului din jurul trandafirului sădit primavara trecuta, bucatile cele mai mari si grele s-au lasat la vale lansadu-le pe cele mici si usurele la suprafata, totul s-a tasat intr-o bucata mare si omogena gata sa fie acoperita de un strat de praf. Praf care este ingredientul final in sedimentare, in transformarea gandurilor in simple amintiri.

Cand te uiti la el privirea nu-ti mai aluneca in ochii lui care se asemanau cu doua gauri negre ce inghiteau orice urma de lumina, acum atentia e atrasa de calmul prezent pe fata lui si tot mai des de surasul care se contureaza in coltul gurii sale. Un suras de copil ce tocmai a coborat din ciresul vecinilor, pe de o parte vinovat pe de alta mandru. Tot mai des e vazut prin parc, scotand rotocoale de Lucky Strike de lesa cu potaia care nu l-a tradat niciodata spre deosebire de oameni.

Totul parea minunat din exterior si de aceea vestea ca Darius a avut un accident de masina venit ca o lovitura de topor.

Raportul Politiei: “ In data de 15 sept, in jurul orei 3, in conditii de drum favorabile conducatorul autovehiculului a pierdut controlul intrand intr-un stalp de telefonie. Pe carosabil nu au fost detectate manevre evazive. Conform martorilor  soseaua era libera si el circula cu viteza extrem de mare. Echipajul ambulantei sosit la fata locului nu a mai putut face nimic decat sa constate decesul. Cauza accidentului presupusa de medici este pierderea cunostintei.

Advertisements

2 thoughts on “Solutia lui Darius

  1. Am vazut eu aseara un film .. in care protagonistul si-a pierdut fiinta iubita… ramasesem 😦 😦 :(: 😦 Se numeste If Only
    Ti-l recomand

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s