Olandejii au atarnatoare mari

De ce? Pentru ca is singurii din UE care au zis cu voce tare ce cred toti despre romanica si anume ca ” Romania nu e un stat de drept” aaaaahhahahahhahahhaahha de cand asteptam ziua asta. Miercuri cand aterizez in amsterdam o sa le pup solul.

Muie ba, ministri si presedinti, secretari si subsecretari, parlamentari si zdrente si in zpecial pzda de udrea.

Advertisements

14 thoughts on “Olandejii au atarnatoare mari

  1. bine n-a zis el ca romania e un stat de strambi, asta e de la mine! dar a abordat subiectul cu statul de drept cu olanda… cu un local “hard rock”unde auzea manele. Oricum interesant, zici ca emisiunea lui e un blog!

  2. Badea imi pare idiot, ia faptul ca Romania nu e un stat de drept, e stiut de mult! Doar ca amatorii astia din UE, mai aveau speranta. Deci, nu va agitati, nu s-a descoperit iarasi roata.

  3. Prima palma, fuse de la frantuji, ceva vreme trecuta, sa nu zic sut, astia abia facura ochi, iar badea…nu zic ca nare umor, da e prea retard. Chiar e Base de vina ca vara in general, sunt 40 de grade?

  4. Badea are un mod mai neortodox de a spune adevarul despre tara noastra care in ultimii 10 ani (sau mai mult) a ajuns de rasul intregului Glob Pamantesc (adica 6 miliarde de oameni – 25 milioane de la noi -daca mai suntem atatia ). E el mai slobod la vorba, dar spune clar parerea sa vis-a-vis de tarisoara noastra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s