Promit solemn

Vad ca toate blogurile din jur in clipa in care au ajuns mai de duminica asa, deci mai speciale, mai bune, mai deosebite decat restu au inceput sa adauge langa acel brand si numele lu baiatu/fata care sta in spatele lor. Gen ~^%#@.ro un blog de Marinel Pisica. Si oarecum o fi normal ca na, daca au succes vor sa iasa din anonimat da io….nu si nu si nu.

Deci, cand o sa ajunga blogu asta pe creasta valului (dupa ce adorm probabil)  promit sa nu-mi lipesc numele langa zerocratie. O sa fiu de succes si o sa ma cheme Microscrotu la lansarea lui Explorer 13, acol o sa ma intalnesc cu rechinii si cand facem cunostinta o sa fie ceva de genu:

-salut, vali petcu sunt.

-salut, io-s zerocratu.

– …. si mai cum?

– aaaa….wordpress.com daca vrei

Cecurile cu tone de bani din publicitate or sa fie adresate unui prieten d-al unui prieten care e cunostinta cu un prieten pe care o sa-l tin inchis in beci si o sa-l hranesc doar cu pizza si Play Station 3 scotandu-l de acolo numa cand tre sa dea cu bățu la banca pentru retrageri de numerar, in bancnote mici.

Declaratiile de dragoste de la sutele de fane pe care o sa calc la conferinte le primesc numa pe meil. Fanele or sa aprecieze in afara de scriitura impresionanta si fizicul de invidiat, sculptat dupa adonis pentru ca o sa merg peste tot la bustu gol dar cu o pereche de boxeri pe cap, pentru discretie.

In schimb, mojicul ce-l hraneste intelectual pe zerocratu o sa fie in anonimat total. O sa mearga pe strada sub ploi de scuipat, o sa fie marginalizat de prietenii sai cu job-uri corporatiste care or sa creada ca a devenit un tablagiu ce-si injecteaza heroina intre degetele de la picioare si creste iarba in podul casei. Faptu ca o sa aiba bani pentru heroina , seminte, lampi cu sodiu si un golf 1 gti editia pirelli in starea cea mai impecabila o sa-i faca si mai invidiosi.

zerocratu si omu din spatele blogului is fiecare pe treaba lui, doua persoane prinse in aceelasi corp da care traiesc aceeasi viata ca na, cam greu cu tab-uri multiple in browseru asta.

Advertisements

One thought on “Promit solemn

  1. Pai, nici nu ai cum sa te inlocuiesti, Zerocratu, e un cineva, tu, un nimeni, deci, cam greu…Si in plus, lasa-l pe el sa se ocupe de bloage, conferinte, intruniri etc, tu stai la bere, e mai ok!Io asa fac.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s