Apel interjudetean

M-am gandit 39 secunde mult daca sa postez asta sau nu. Am zis ca o las balta si rezolv altcumva da cand a trebuit sa merg pan la boldă  ca sa cumpar niste scobitori si abia am scuturat niste maruntis din portofel am zis ca trec la asalt. Deci, treaba nu e prea oablă, ba e chiar mai cârlionțată decat un mădular porcin.

Io, si inca 3 ca mine(studenti*) avem niste treburi-ce-necesita-o-față-proaspata, mai exact intr-o dimineata de vineri, 27 mai 201șpe , tre sa ne infatisam la un interviu. Respectivu interviu e dimineata la 7 juma si io unu nu cred ca o sa fiu prea fresh daca conduc de la 2 la 6 dimineata(sibiu-bucuresti), ca si restu de 3 uameni de fapt.

E vreun bucurestean filantrop ce are 3 metri patrati de podea libera in noaptea de 26-27 mai? Aducem saci de dormit, cafea si niste rachiu d-ala de la sighiu daca va plac flacarile. 😀

*lefteri

Postu ramane sticky pana prin 25 mai sau pana pica vro oferta. Gata.

Zerocratu va saluta.

Advertisements

6 thoughts on “Apel interjudetean

  1. iti urez succes la interviu si sper sa ai noroc sa faci rost si de masina pana la Bucale.

    p.s. exista o cursa Oradea-Rm.Valcea si de acolo continuare cu Bucuresti , au halta si-n Sibiu cauta pe site-ul autogarii din valcea. Acum depinde si de pret. Salut!

  2. Prietene 0-crat, nu inteleg care e faza cu cazarea si de ce este necesara ea…cazarea? N-am auzit de niciun interviu la o firma serioasa care sa inceapa la ora 6:00 dimineata. Doar daca nu este vreun fel de “interviu” din ala pentru mers la capsuni in spania sau sparanghel in Jerma unde trebuie sa te imbulzesti de la 6 dimineata ca sa fi sigur ca vorbesti cu proprietarul spaniol de “sclavi” si crede-ma ca aluia i se rupe daca ai moaca faina or ba. Un interviu serios incepe dupa ora 9:00 timp berechet sa ajungi din Sibiu la Bucale sa stai 3 ore la interviu si apoi sa te intorci in aceasi zi, (cu ocazie – pancarta cu Sibiu pe o parte si Bucuresti pe cealalta)si tot iti mai ramane timp sa bei, dupa interviu, acel rachiu stins cu cafea dupa care sa dormi sub cerul liber in acel sac de dormit la purtator in timp ce astepti ocazia de intoarcere pe meleagurile Hermanstadtiene! Multa bafta la interviu sper ca te-a recomandat cineva si nu esti asa naiv sa mergi la plesneala :))))

    • manca-ti-as, nu e orice fel de interviu, e unu pt viza d-aia licuricioasa si na, se cam cere sa ai o mufa prezentabila altfel nu pupi pamantu lu americandrim. Am gasit pana la urma cazare si daca o sa fie totu bine fi sigur ca sting cu rachiul ala in asa hal incat nu o sa mai nimeresc sacu de dormit. 😀 sa ne-auzim de bine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s