“Io-s cool, ascult hip hop”

In primu rand, hip hop e cultura, care include rap-ul, DJ-iala, break dance-ul si graffiti-ul plus in unele clasificari beatbox-ul. Deci nu asculti hip hop, asculti un MC care o arde liric, asculti rap.

Bun, in cercul meu de prieteni predominanti is aia care asculta alte tipuri de muzici, de la populara la house, de la manele la rock d-ala clasic. Aia care asculta ce ascult io is rari spre deloc da de multe ori il vezi pe unu d-asta care are calculatoru plin de muzica populara si manele cum o arde pe jedi mind tricks cu mai mult patos decat mine; cum traieste el melodia dar nu intelege nici macar 2 din alea 10 cuvinte ce le scuipa Vin Laden pe secunda, de mesaj sau paralele nici vorba.

Ma dispera fatarnicia asta, cand unii se dau ascultatori de rap/muzica clasica da ei nu au habar de originea melodiei, de poveste, de viata artistului.

Nu inteleg cum la intrebarea “ce muzica asculti?” multi raspund “orice”. 😐 ce cacat e ala, asculti si manele si bob marley? horia brenciu si korn?

N-ar trebui sa vorbim de manea ca aia nu intra la categoria muzica sau cel putin nu la muzica ce merita ascultata. Am mai gasit prin playlisturi râgâieli d-ale lu guta langa albume intregi ale lu metalica sau alti tigani borati langa 2Pac. Ai ori una, ori alta in calculator, nu amesteci acidu sulfuric cu apa.

Ai 10 manele in calculator si 2000 de melodii bune? Imi pare rau pentru tine, sincer, s-ar putea sa-mi fi antipatic.

Ai 2000 de manele si 10 melodii bune in calculator? Bravo pentru alea 10 melodii, esti pe drumul cel bun 🙂

PS: Prietene, esti penibil cand dai din cap, esti si mai penibil cand zici “YO YO YO”  esti jalnic cand zici “GIE “.  E ca si cum guta (revin la el) s-ar duce la un concert rock pentru mosh pit si datul din plete, nu o sa-i iasa.

Advertisements

5 thoughts on ““Io-s cool, ascult hip hop”

  1. Pfff… aste zici ca-i, cuvant cu cuvant, o chestie spusa de prietenu’ meu. Adica, exact asta gandeste si el, exact in felul asta o spune. Tare ciudata chestie 😀

  2. Evident 🙂 Si, daca-i arat chestia asta pe care-ai scris-o, ferm convinsa ca la fel o sa spuna si el despre tine. Ca deh, tot ce e ca el e inteligent si logic si destept, si tot ce-i altfel e prost si lipsit de orice logica. Copii ce sunteti 8-| 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s