romania e antidot

Si nu cand vine vorba de vro boala incurabila si nici macar de una banala. E antidot pentru fericire. Avea Micutzu, tipu ala de la Cafe Deko un sketch in care arata cum romania iti schimba starea de sprit din dulce in zeama de pelin intr-un simplu drum pana la colt, io acu numa subliniez.

Ma trezesc dimineata bine dispus, pentru prima data dupa multe cateva luni si mi-am dat seama de asta pentru ca prima chestie zisa dupa ce m-am trezit nu a fost “baga-mi-as pula in ora 7 dimineata” ca de obicei ci a fost un vers din looptroop ce-l fredonam aiurea. šŸ™‚

N-am stat sa analizez de frica sa nu-mi sara starea (ca atunci cand visezi ceva , realizezi ca visezi si incerci sa prinzi de cur pe tipa din vis si cand o faci se duce dracu visu), m-am imbracat in timp ce din telefon nu iesea melodia ce o ascult de obicei ci ascultam asta si nu numa ca auzeam: gesticulam, faceam playback si dadeam din cur/calcaie intr-un mod sincronizat. Nu m-am spalat pe fata pentru ca apa era rece si implicit riscu mare, mi-am luat manusi sa nu-mi inghete mainile cand curatam zapada din aceleasi motive. Am pornit masina, lasat-o sa se incalzeasca ca sa nu-mi inghete fericirea. Am pornit cu o melodie pusa pe repeat pe care am tot fredonat-o vro 2 kilometri pana cand ma intalnesc cu un cocostarc ce venea de pe contrasens pe mijlocu drumului ( flash, claxon, iesit de pe drum, injuratura, muie cu doua maini), peste maxim 2 km o shaormista conducea pe mijlocu drumului, sensu meu ( semnal, flash, flash, claxon, injuratura plus muie, muie plus injuraturi+gesticulari+muie cu cealalta mana) si nu avea de gand sa se fereasca šŸ˜ Pana la urma am depasit-o cu jumate masina pe langa asflat numa ca sa-l arat muie frontal si sa-i aprind stopu de ceata in muie.

Am ajuns la destinatie fredonand Ā asta. Daca stateam acasa …. Acu tre sa asetpt urmtoaera eclispa tolata de sorae…

Apropo: Muie cu lamaie catre toti aia care au oglinzi, semnalizatoare, faza scurta, permis si n-au habar cum se folosesc. Muie ba!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s