Anger marketing

De ce nu management? Pentru ca nu reusesc sub nici o forma sa o stapanesc, sa o subjug, sa o dau la o parte in asa fel incat sa zic ca-s calm, deci pe sistemu “ce nu te omoara, te imbogateste” scriu un articol despre nimic ce sper sa ma propulseze direct in new york times unde o sa scriu o rubrica ce se adreseaza populatiei minoritare indoneziene din timorul de est/sau un ceva despre rozele ce se gasesc pe strazile din kashmir.

Unii ar zice ca e varsta cea care ma face sa ma simt ca un rinocer inconjurat, nervos si hotarat sa strapung cu cornu meu (mare) pe ala care e prin preajma, io zic ca nu prea e asa. Zic ca e tara care ne face sa fim asa, cand vezi ce e prin jur nu-ti mai arde de glume si veselie, ti se fute totul mai ceva decat o starleta porno.

Azi am plecat sa-mi fac pasaportu ( daaaaaaaa! ) si cand ajung la banca de unde trebuia sa scot ceva bani ca sa-l platesc, dupa ce tantile de acol m-au plimbat 15 minute de la un ghiseu la altu pe motiv ca uneia i-a picat calculatoru, alta nu avea nu stiu ce permisiune si alta avea mustata am crezut ca o sa fac cunostinta cu baietii de la paza.

In cele din urma ajung din nou la prima dintre ele care cu o fata senina ma intreaba: Te simti bine? Arati rau.  Io: *fata de poker* Serios? Ea:*mirifica* da, arati nervos. Io: *ardeleneste* Seeee-ri-ooos! N-am motive. *zambet diabolic*. Dup-aia mi-a dat banii, probabil simtind ca daca mai continua, ironia mea s-ar putea sa se transforme in ceva multi decibeli colorati.

aaa da, inca ceva:  Muie BCR! Reclamele lor ar trebui sa aiba sloganu: Cu cine fac astia fum ?

Advertisements

3 thoughts on “Anger marketing

  1. Tata, dupa 3 ore petrecute in sediul BRD , a plecat cu nervii intinsi la maxim.Dupa cum bine stii , e o tara libera. A dat toate geamurile jos , a bagat cd-ul minunat si a ascultat linistit in parcarea bancii.

    uite ce a ascultat..

    si nu mint , faza a fost pe bune :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s