gentilom not

Cand eram mic si era vorba sa mân calu lu moshu meu la plug, sapă, grăpat, alea alea tot timpu ziceam:” nu pot, is mic.” El zicea:” Da-te-n pizda ma-tii de cacă, pune mana pe hăț si impinge gloaba cătă brazdă. Cand vine vorba de stat pe uliță pan la 11 nu mai esti copil, esti mare.”  Si ui asa, prindeam calu de bot si o faceam parte-n parte cu el pana cand apunea soarele, ca asa e obisnuit moshu sa lucreze( are 82 de ani, fumeaza de 60 de ani si pun pariu ca scoate suta de metri mai iute decat io camasa).

Bun, ce vroiam sa zic nu e asta da se aseamana. Cand vine vorba de barbati si femei, ele se considera tot timpu discriminate, vor tot timpu sa fie egale cu barbatii, lucru cu care is total de acord. Numa ca mie mi se pare ca vor sa fie egale mai ales cand vine vorba de beneficii, adica sa fie acelasi salariu indiferent ca esti femeie sau barbat da cand vine vorba de cheltuit barbatu sa fie debitoru. Sa primeasca atentii, cadoaie, prostii care intr-un final costa niste bani pe care pentru inceput tre sa muncesti, in timp ce noi primim mai nimic.

Vreti sa fim egali? Atunci impartim numarul de joburi/2, beneficiile/2, patu/2 , responsabilitatile/2, nota de plata/2, consecintele/2. Cate o parte absolut egala pentru fiecare.

C plm!

Advertisements

2 thoughts on “gentilom not

  1. Cred că suntem fraţi , fac cercetări! Părerea mea este:

    Se ştie că femeile au fost aduse pe pământ de către o divinitate , întrebarea mea este : Care a fost cel mai prost zeu dintre toţi să facă o asemenea greşală? Budha, Dumnezeu, Allah etc.?

  2. Pingback: Dintre condimentele vieţii « Gabriela Elena

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s