S-a aprins wolframu

De obicei ideile ma palesc ( in tramvai…zicea cantecu ) cand is beat si cand ma trezesc le uit. Acu is treaz, lucid si ideea ce mi-a venit e geniala. Toata lumea are nevoie de cascaval, am dat un search pe net “cum fac rost de bani” ca sa vad daca lumea cauta asa ceva si surprinzator cauta, mult. Io, mai detectiv decat aia din CSI Las Vegas am construit portretu lu ala care da search cu asa ceva: are pana in 23 de ani si 7 luni, maxim 60 de kile, nu a lucrat( asa hardcore) nici macar o nanosecunda in viata lui, in club e prezent in fiecare seara, bea din pahare sustrase si se imbraca in poliester. Da, si nici nu are de gand sa lucreze vreodata, pentru ca munca ar fi cea mai simpla cale de a face rost de bani si daca ar fi dispus sa o faca n-ar mai cauta caini cu oua de aur sau vaci producatoare de petrol pă net.

Io stiu cum se castiga banii si nu ma astept sa-mi dea unu bani multi fara sa prestez serios pentru ei dar astia multi nu gandesc asa si aici intervine eu:  cum as putea io sa fructific cea mai abundenta ‘resursa’ a romaniei, prostia ? Cum ii fac pe aia sa-mi dea mie banii lor folosindu-ma doar de iq-ul meu probabil dublu fata de al lor ? Legal, ca doar avem un creer.

5 lei de la vreun milion de prosti= 5 meleoane= un milionosutasaijdouademiisaptesute90 de euro, o suma care m-ar satura toata viata si partea buna e ca prostii nu or sa-si dea seama, pt ca-s prea prosti.

mda…ma gandesc. Daca vine cineva cu o idee buna, facem fifty fifty.

PS: cum dau de baselu? ca el a prostit cu succes 6 meleoane, io vreau numa unu. 😀

Advertisements

2 thoughts on “S-a aprins wolframu

  1. Simplu frate , ne intovarasim si mergem la OTV. Spunem tuturor ca suntem impreuna de 3 ani intr-un mod crestinesc si vrem sa-l bagam pe Zamfir la zdup pentru ca violeaza exprimarea libera. Cerem 20% din sms-urile care vin si peste doua ceasuri zburam lin cu elicopteru.

    Pacee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s