Apocalipsa minus 1

No, cum anu asta e ultimu an dinaintea furtunii io imi propun niste lucruri marete, vreau sa o duc mai bine decat pan acu, ce plm.

-Am de gand sa invat, sa trec de sesiuni cu cat mai putine restante, de preferat nici una, atat pentru a putea lua bursa in continuare ( nu d-aia de performanta)  cat si pentru a-mi lua viza ( de licurici ).

-Am de gand ca majoritatea zilelor din saptamana sa nu mai fie triste. Sa rezolv treburile indispuicioase ca sa curga mai multe endorfine prin mine, daca se poate.

-Vreau sa schimb pe banii mei garnitura de chiuloasa, segmenti, amortizoare+arcuri+bucsi, bendix-ul, discuri+placute+ferodouri, toba finala, poate sincronul ala de la marche-arriere care cârârie ca o cioara comunitara si sa-i fac cado’ lu mama o centrala pe lemne d-aia ciumeaga cu gazeificare, monitor incorporat si cu spiridus atasat care baga lemne in ea.

Deci, vreau doua randuri de lucruri imateriale si vro 4 de lucruri materiale, asta pentru ca is un materialist si in capu meu fara bani nu faci nici o treaba. Daca ai bani si un cap de om cumpatat( nu zgarcit) ai cea mai fericita viata.

Posesor de cap cumpatat. Caut oportunitati de facut bani.

Advertisements

One thought on “Apocalipsa minus 1

  1. Pingback: inceput de sfarsit « blogu' cu Borderline

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s