Cel mai inamic aprig

A doua plesneala de la Veone 🙂 .

Deci (stiu ca nu se incepe cu ‘deci’ da io-mi permit), e cam greu sa desemnez unu singur din toata oastea de antipatici care ma privesc in ochi, fie ca e vorba de un posesor de cromozomi sau un concept purtator de rahat existential.  Asa ca  o sa fac, nu un top, o mica lista cu ” dusmanii ” in ordine aleatoare:

-Primarul comunei ( de vro 14 ani in functie) unde locuiesc pentru ca desi suntem la 2 kilometri de  sursa de apa potabila si la 4 km de conducta de gaze inca ne incalzim cu lemne si 70% din familii cara apa cu galeata, asta ca sa incep cu lucrurile care-s la indemana.

-Postasu care in fiecare luna imi aduce un colet de facturi, motiv pt care mi-am convins cainele ca gleznele lui au gust de prosciutto, d-ala de 10 euro suta de grame.

-Baietii care ridica masini. P-aia ii urasc din tot scrotul pentru ca tot timpu ridica fix masinile care nu incurca circulatia si le lasa pe alea care is pe trecere, fix pe coltul strazii sau pe locurile de handicapati. Daca ii prind ca-mi ridica masina, ma sui pe masina si daca o ridica cu mine pe ea ii dau in judecata ca mi-au periclitat viata :D.

-Gaborii, aia care cauta nodu chiar si cand papura nu exista.

-Meseriasu de la service la care imi duc masina sa-mi schimbe bucsile si el incearca sa ma imbarlige sa schimb si niste segmenti, simeringuri, injectoare doar pentru ca urechea lui de fin mirositor a vazut ca alea-s duse toate si o sa-mi bubuie motoru.

-Orange, pentru ca inca ma spameaza dar zice el ” are acest drept”. Cu asta va apostez data viitoare.

Si nu in ultimul rand, la fel ca Veone si io ma am pe mine ca dusman, chiar daca n-am motive solide ca ale lui. Zerocratu diurn ( il numim ZD de acu) il are ca dusman de Zerocratu nocturn( o sa-l numim ZN). ZD e nepasator, calm, relaxat si cu floricele in cap. ZN e frustrat, nervos si de cele mai multe ori mai acru decat hellasu.  ZD il uraste pe ZN mai mult decat uraste mâța ploaia.

Uneori o a treia personalitate preia controlul si pune capete de lista ambii Z cerand solutii extreme da momentele astea is rare ca cișmelele in Gobi si scurte ca stabilitatea politica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s