Bila de….inteligenta

Cum zice si titlul am dat peste un bloc de gelatina inteligenta sub forma celui mai bun profesor de marketing din tara asta. Zice el, zic acolitii lui, zice cv-ul lui, zice decanul, zice georgel cainele de la colt de strada, intr-un cuvant toata lumea de care ma doare in torpedou. E bun daca mi se pare mie, daca imi place cum preda si daca are sens ce zice el.

Din moment ce ilustrii nostri planificatori de la faculta s-au gandit ca e misto sa bagi 150 de perechi de subsuori intr-o sala de marimea unui nanoacvariu plina de banci ce scartaie mai rau decat un avion de la blue air cu un profesor ce vorbeste mai molcom decat cel mai ardelean ion iti zic io ca n-ai de unde stii ca ala e potent. Ca sa va dati seama cat de incet vorbeste ala ganditi-va ca in sala era mai liniste decat pe partea intunecata a Lunii , eu vedeam cum se misca buzele blocului de gelatina dar auzeam respiratia colegului de langa mine( nu, n-are polipi sau bronsita si nici n-a tras  vreo vuvuzea pe nas). Culmea e ca masa gelatinoasa are plamani ca sa urle “scarbe nesimtite ce sunteti voi!” cu trei octave mai sus decat Bocelli dar nu e in stare sa spuna chestiile importante mai tare decat șopteste un guppy.

Deci prietene, degeaba esti tu cel mai potent in marketing, degeaba esti in stare sa vinzi o colectie de timbre unui orb sau sa prevezi ciclurile economice la microsecunda daca nu esti in stare sa imi impartasesti si mie cate ceva din toate alea pentru ca pana la urma d-aia primesti peste 20 000 lei pe luna. Nu?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s