Filozofie taica!

Azi, cautand maruntis printre sidiurile din masina ca sa-mi iau un caine fierbine si o sicola am dat peste un cd mai vechi, Parazitii-In focuri(2002). Frumos albumu, exact in stilul lor, la caterinca dar cu momente demne de thales,socrate sau aristotel. Beat-urile is foarte bine gandite, bibilite, scratch-urile is impecabile…tot albumu e o minunatie, pentru mine cel putin. Da ce mi-a atras mie atentia de data asta a fost probabil cel mai discutat vers din toata discografia lor “ce pula mea, proastelor, pula are alt gust intr-un bmw? ”

No sa ma apuc acum sa zic ca toate femeile ar suge orice jegos doar pentru simplul fapt ca are bmw, pentru ca nu cred asta. Poti sa ma bati in cap cu o tigaie d-aia cu fund dublu o saptamana martiana k tot nu-mi schimb parerea. Nu zic ca femeile nu se uita mai frumos la unu care are bmw degat la unu care are meganeĀ  dar o face cu o logica. Tre sa ne intoarcem la instinct. Bmw-ul e ca penajul colorat al unui papagal, ca mirosul de mortaciune ce invaluie un caine dominant, asemeni fundului rosu de babuin, arata potenta si siguranta. Fomeia, aia primitiva era atrasa de un individ bine facut, care era in stare sa prinda un zimbru de coarne si sa-l trantesca pana se face snitele, care era in stare sa o apere de frig,ploaie, construind un adapost si care era in stare sa ii ofere niste progenituri sanatoase.

Acu, zimbri nu mai is pentru snitele, in apartament e cald da tot e nevoie de un individ, bine facut financiar care e in stare sa mearga la ubermarket sa aduca un ditai cosu plin cu d-ale gurii, care e in stare sa care factura de gaz pana la banca si sa o achite. Deci, pentru unele femei (mai proaste decat carasii mei) , bmw-ul, nu e doar un loc in care sug, e dovada ca masculul de langa ele e un mascul alfa, care e in stare sa o apere pe ea si pe copchii ei, ducand astfel la perpetuarea speciei. Totu e pe baza de instinct, nu e vorba de materialism.

Cand zic BMW, ma refer la alea care costa peste 30 000 euro, nu la pisicutza din 94 pe care a luat-o georgel din germania, a inmatriculat-o in bulgaria si in care baga benzina de 20 de lei.

Cine a zis ca o sa fie cea mai iarna grea din ultima suta de ani? Polonia

Cine extrage si exporta milioane de tone de carbuni ? Dap, tot Polonia.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s