Zerocratu are suflet…..obosit

Azi mi-am depasit recordul de ore consecutive petrecute treaz. Vechea cifra data de acum 2 ani, cand am fost copilot,cochilot in moldava, de la nimeni-in-drum la nimeni-in-cale vre 23 de ore, timp petrecut cu harta (ma pis de la 3 metri pe gps)  in bot si cu ochii benoclati dupa indicatoare( usor afara din tara, imposibil in romania pt ca nu exista indicatoare).

Noul timp numara 27 de ore de stare de veghe dintre care vreo 10 ore au fost petrecute cu Bachus, vreo 10 cu ursus fara alcool, pentru ca urma sa conduc la 4 dimineta, si vreo 7 ore petrecute cu drujba. Deh, pe la mine nu a ajuns gazul rusesc si inca mai tre sa tai lemne si sa bag in foc ca altfel ma vedeti la stiri zbenguindu-ma pe haus ca sa nu inghet. Dintre alea 7 cu drujba si alea 10 cu ursus mi-a placut mai mult sa tai lemne chiar daca simteam ca imi cade capu de pe genunchi. Berea fara alcool suge pula, tre interzisa si inlocuita cu ‘zeama de copite de bivolita tavalita prin balega’ pentru ca sigur e mai gustoasa. Word!

Cum ziceam,am fost la aeroport, parcare cu plata acol. Ba, da o plata nesimtita din pista-afara, dupa mintea mea. Cum pula sa fi taxat cu 6 lei pe ora? Am stat o ora si 5 minute, am platit 12 lei. Sambagpula, pai la banii astia il inchiriam pe Marko Bela sa-mi care bagaju de la poarta aeroportului si imi mai ajungeau bani si de un pachet de tigari, numa ca marko dormea la 4 dimineata pentru ca dupa ce isi trage ceasul, sie isi, adoarme instant. Cica aia imi pazesc masina cat timp stau in aeroport si d-aia e asa scump. Inseamna ca au cei mai buni paznici, d-aia invizibili, care iti trag pantalonii jos cand tu,hotu, vrei sa-mi sutesti mie mio-ul din masina :D.  Cre ca mai au si camere hd plasate in tufe pentru camuflaj. Aeroportul sibiu suge pula cu tarifele lui!

PS: In Koln am parcat masina intr-un bloc d-ala de parcare si am platit 50 de centi pentru o ora.

Ma duc sa beau o bere ca sa-mi omor amarul, am dus la aeroport o bucatica din mine si m-am intors fara ea….asta e, ne vedem la anu!

Semnat, Io

Acu am aflat ca base a renuntat la escorta jandarmeriei. hahahahha cat de tigan e bovagonu.

Advertisements

4 thoughts on “Zerocratu are suflet…..obosit

  1. Nu stiu ce ai vrut sa zici dar am retinut ca te pisi de la 3m pe GPS-ul mio din propria masina pazita de paznici invizibili in parcarea aeroportului unde hotii sunt usor de recunoscut pentru ca umbla cu pantalonii-n vine.
    Nu inteleg fetisul tau ala cu aeroportul prestandutz’ o felatie, dar cum nimeni nu-i perfect as putea trecepeste asta.

    Nu era mai simplu sa spui ca esti un looser si un proaspat labar pentru ca iubita te-a lasat in Romanica pentru o slujba de cacat in strainatate?! :))))

  2. :)))) hold your horses! Eu chiar credeam in ironiile tale dar se pare ca esti cam patrat ca sa nu zic obtuz.
    Iti acord circumstante atenuante pentru ca te-a lasat bucatica din tine, dar sper sa-ti revii curand.
    In ceea ce priveste jegu’ din Cisnadie nu te pot contrazice dar pot spune ca-mi asigura un trai bun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s