Gogu biciclistu si Dorel soferu.

Io-s biciclist, nu d-ala care se imbraca in colanti si din trei pedale geneareaza 800 de wati, is d-ala care crede ca mersul pe doua roti e sanatos,economic si mai convenabil intr-un oras(sibiu) in care mai mult se face expozitie de tzevi de esapament la stop decat circulat. Da, merg si cu masina cand e nashpa afara,mi lene de pedalat sau cand vreau sa mor de plictiseala la semafor dar prefer in toate cazurile bicicleta in ciuda mancatoarei de benzol.
Deci, sunt si sofer si pedaliator.  Io soferul cand dau de un biciclist pe marginea drumului ba nu-l claxonez, nu-i dau blitzuri si in nici un caz nu ma dau jos la el sa-l injur ca ce cauta pe drum( decat daca e beat critza sau e o pisoaica buna,sunt un cocalar,stiu 😀 ) semnalizez frumos, si il depasesc ca si cum ar fi o masina,daca vine masina din sens opus opresc,astept sa treaca masina si dup-aia ii dau blana. Asa scrie la cod ca e frumos,asa fac.

No, io cre ca is singuru din orasu asta care procedeaza asa. daca merg 5 minute prin oras sau in afara lui primesc  jdemii de claxoane si injuraturi,de parca scrie pe spatele meu ” ma-ta e o curva! ” Care plm e problema burtosilor si panaramelor de la volan? ce e asa de greu de inteles ca si io is participant la trafic si ca si io tre sa primesc partea mea de restecp(cum zice Aly G). Ma gandeam sa-mi iau motor ca sa ma strecor mai usor de la D la E da ma gandesc ca dupa 2 zile ma dezlipeste tipu de la medicina legala de pe nu stiu ce bordura pentru ca un bou nu a oprit la stop sau nu s-a uitat in oglinda cand a schimbat banda……da asta e alta poveste.

Over and aut,

Fabian Schimbatzarra.

Advertisements

3 thoughts on “Gogu biciclistu si Dorel soferu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s